.

.

Search This Blog

Category

Thursday, May 12, 2011

maaf aku lamer tak update blog bersebab.


salam. Maaf kalau sejak akhir2 ni aku langsung tak update blog, tak blogwalking
dan tak singgah balik ke blog yang telah melawat blog ni. bukan sombong ke hape,
tapi sekarang memang betul2 busy. ni aku online pun kejap je.

adekah memang busy atau membusykan diri? eh bukan.
aku memang betul2 busy. baru minggu lepas aku dapat tau yang aku leh masuk
UITM kampus Dungun, di mana UITM yang paling jauh, silap haribulan 2 hari
pun belum tentu sampai. maklum la, jauhh..

aku just ade mase 2 minggu je untuk membuat persiapan. sekarang ade
seminggu je, tapi ade lagi perkara yang belum settle. tambah pulak mak aku
pun ngah sibuk ngan urusan kakak aku nak kawen, jadi bertambah la sibuknye.

lepas aku masuk U nanti pun, maybe aku akan jarang update. dan maybe jugak
blog aku akan bersawang. oh tidak! tapi aku tetap akan setia ngan blog buruk aku
ni. jadi aku nak mintak kepada FOLLOWER dan READER (ade ke? haha), korang
rajin2kan lah singgah blog ni, walaupun tak update. tengok2 tulisan, tengok2 header,
tengok2 shoutbox, tengok2 pic, tengok2 background klabu, mane la tahu bile
korang asyik tengok, korang jadi rindu pulak. bukan senang tau nak rindu blog ni.
hahaaa.

tapi aku harap aku ade banyak mase nak tulis kat blog ni dan aku harap
janganla korang tinggalkan blog ni. sian aku sorang2 kalau takde sape singgah
blog ni. korang tak nampak ke muke aku yang sedih tapi kiut ni? :(



- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

1 comment:

HAFIZAL said... at Jun 18, 2011, 10:38:00 PM

janji ada satu hari satu cerita

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget