::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

Monday, January 10, 2011

20 style rambut lelaki terkini

rambut amat penting sebagai pelengkap gaya. bukan wanita je, tapi
lelaki pun dah macam-macam style diorang kerjakan rambut diorang,
supaye nampak lebih macho dan cool. ade jugak nak bagi nampak
ganas. jomm terjah haircuting untuk orang lelaki.


1. style yang ni besenye kat jepun banyak. kat malaysia pun
ade, tapi kebanyakan chinese ske buat style gini.  besenye
orang yang buat style gini suke fesyen yang agak pelik. ganas
gitu kononnye.


2. style ni pulak nampak macam cute-cute gitu. kadang-kadang
aku suke jugak tengok style rambut camni, nampak sweet je.


 3. yang ni, errr.. kadang-kadang nampak macam api marak
pun ade. takpun macam rupe janggut sotong encik Paul pun
ade jugak.



 4. haaaa.. yang ni nampak macho dan cool.


 5. kebanyakan negro yang wat style camni. papehal pun,
aku suke jugak. hehe.



 6. *abang model, jangan serius sangat*.
besenya mamat japan suke style macam ni.
ok je, sebab berfesyen tapi tak over. tapi
kenapa kebanyakan orang yang muke jambu suke
style macam ni ek?


 7. inspirasi diambil daripada rumput2 yang dipotong.


 8. sebenarnye die ni kemalangan, pastu rambut tak tumbuh2.
alang2 dah camtu, die jadikan fesyen. cun jugak.


9. dreadlock.*kadang2 aku suke jugak tengok. haha!*
mungkin sesuai untuk orang yang sukekan muzik
reggae. macam bob marley.


 10. mohawk a.k.a rambut penyapu. senang, jimat duit nak sapu
sampah. takyah beli penyapu.


 11. rambut bangun tidur. tak sempat nak sikat, sempat lap
air liur basi je.


 12. yang ni, nampak macam cute-cute jugak.


 13. untuk yang suke berambut pendek kat belakang.
tapi aku agak kureng ngan style camni. nampak
macam gay la. hehe


 14. cool! i like~



15. untuk yang berani mencuba.


16. sape2 yang nak jadi pakwe aku, cubalah wat
rambut cenggini. (dan untuk sape2 yang lapar nak makan
megi, buleh je ambik rambut ni wat megi)


17. hensem~


18. cool~ arghh. geram bile tengok. bile mamat ni sudi
jadi pakwe aku ha?


19. sesuai untuk yang suka berfesyen


20. untuk mereka yang suka nampak macho, maskulin, blaa bla
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

21. haaa. yang ni ramai orang suka. celcom pun suka ngan
rambut afro ni. malah kumpulan alleycat menjadikan rambut
afro ni sebagai trademark diorang. korang berminat tak?



aku suke yang no 2, 4, 5, 9, 14, 16, 17, 18 dan 20.

so, korang suke yang mane?

1 comment:

Anonymous said...

yg style rmbut kemalangan 2, bkn x tumbuh2 tapi kena cakar dgn bini

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment

Newer Posts Older Posts

kategori