.

.

Search This Blog

Category

Wednesday, January 05, 2011

aku dan mamee monster


tengah syok online, tibe-tibe perut berdangdut dan berdikir
barat. sungguh merdu bunyinye. lalu aku tinggalkan sekejap
laptop sambil turun ke bawah. intai-intai dapur sket, mane tahu
sardin cap anak ayam tadi ade lagi, leh makan ngan roti 
taman nia gardenia.


intai punye intai, takde makanan. setakat nak alas perut, tak
padan nak goreng2 mende yang ade dalam peti.




time nak naik atas tu, ternampak la se pack MAMEE MONSTER.
wahh.. best jugak makan cikedis pagi-pagi hari ni. lagipun dah
lama tak makan mamee. dulu kecik-kecik slalu je beli mamee
kat kedai, pastu renyuk die dengan bunyi kreeekk kriukk krukk krukk.
tabur rempah, goncang2 pastu makan.
sambil makan pulak sambil jalan sane sini konon aku la yang ade
mamee monster.

oleh itu, aku ambik la mamee 2 bungkus wat mask dalam bilik
lalu aku mulakan operasi. tapi kali ni die tak pakai rempah.
papehal pun tetap rangup cam dulu. dan yang paling penting,

aku tak tahu pun sape punye mamee, main rembat je tadi. haha


- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

3 comment:

velasrizal said... at Jan 6, 2011, 1:29:00 AM

mmg sedap bnda ni

Jadual Perlawanan AFC Piala Asia Qatar 2011 (AFC Asian Cup Qatar 2011 Match Schedule and Time Table)

Raji berkata said... at Jan 6, 2011, 2:17:00 AM

err awat mamee monster owh? o.O

Raji berkata said... at Jan 6, 2011, 2:18:00 AM

owh ak lupa tkn baca lagi XD
aku setiap kali keluar dari asrama mmg wajib bli mamee monster
makanan ak dari kcik2 lagi smpai skang =.=

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget