.

.

Search This Blog

Category

Saturday, November 12, 2011

pages yang hina Islam !




okay, hari tu aku ade bukak la satu group ni, aku lupe pulak group ape,
aku bace la segala yang orang post kat group tu. tiba2 aku tertarik la kat satu post
ni, die post pasal satu pages kat FB di mana bila dah baca tajuk pages die pun,
aku dah rasa membara dah. nak tau page ape?

tajuk page die,;



antara kandungan2 page tu;

*admin page ni pun like page2 yang hina Islam.*






banyak ni je la aku tunjuk contoh kandungan dalam page tu. dah tak sanggup
aku nak bace. bodoh punye orang, kalau die agama lain pun, kalau die murtad
pun, kalau die tak percaye tuhan pun, go on je la ngan agama die tuh kalau dah
hati keras sangat. tak payah la nak hina islam pulak. @#$%^&* !






- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

3 comment:

alongxp said... at Nov 18, 2011, 12:56:00 AM

xleh nak kata ape la.. pencipta fb sendiri pon yahudi laknat, ape2 report psl page menghina islam diorg wat xtau je... kite xyah la nk tunjuk protest kat diorg,diorg bkn reti bahasa pn,doakan jela diorg tu mendapat petunjuk dr Allah...

gEe said... at Nov 19, 2011, 10:44:00 AM

ha'ah la kan, protes pun diorg x reti bhse gak.. berdoa je la..

Baju Murah Bagus said... at Jan 5, 2012, 11:01:00 AM

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget