.

.

Search This Blog

Category

Sunday, April 24, 2011

orang kelantan dan terengganu dikutuk?


i'm a FB addicted. haha jadi tiap2 hari wajib aku online Fb.
Dalam Fb pulak macam2 page yang timbul sekarang, kebanyakannye
pasal dialog2 lucu, dan page yang mengarut2 je. ntah pape la diorang ni
kan? takde modal nak buat page kot.

ok beralih ke citer lain pulak. sebenarnye aku nak tulis pasal satu page
yang aku jumpe kat FB.


oh! aku orang Terengganu, so mestilah aku cam berminat je nak
tengok ape isi page tu. godek punye godek, rupe2nye ade sorang pompuan
yang menggunakan nama Puteri Katak Hijau telah mengutuk2 rakyat negeri
Kelantan & Terengganu, hanya disebabkan seorang perempuan lain yang
dibencinye.

ya, aku sebagai rakyat Terengganu, memang la marah2 jugak bila orang
kutuk2 camtu. tapi kan, orang yang macam tu tak sepatutnye dilayan pun.

kenape? sebab dia tu saja nak cari publisiti murahan.
buktinya? serta merta dia jadi femes.  aku yang tak penah kenal pun
boleh terjenguk profile dia.

hati marah tapi bila dipikir balik, macam bodoh je bila kita layan orang bodoh.
ramai betul orang yang cari publisiti murahan sekarang kan? hanya dengan
caci mencaci, maki memaki, dah boleh femes.  good job good idea la pencari
publisiti murahan.



*page kemarahan rakyat ganu & kelantan.


*LOL. memang KATAK la die ni. sebijik kot.


*dia ni silap baca brita kot? dah la kaitkan ngan politik pulak. macam takde
modal nak mengate je. but its ok baby, i paham. haha

*tahniah miss katak, awak dah femes! kutuk la lagi.



p/s : pasni aku nak kutuk2 orang la pulak, mane tahu nanti aku femes.









- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

3 comment:

nub said... at Apr 24, 2011, 11:28:00 AM

ceq kategorikan orang macam ni pelaq. haha

gEe said... at Apr 24, 2011, 12:02:00 PM

nub : pelaq tu pe? sy org ganu x phm loghat utara. hehe :D

Mila said... at Apr 24, 2011, 5:02:00 PM

sedihkan tgk org macam ni..huhu..
krn nila setitik..rosak susu sebelanga....
*panas ati jugak bc statement minah tu...tp xpe...
ada ubi da batas..ada hari tuhan balas..amin..:)

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget