.

.

Search This Blog

Category

Friday, May 07, 2010

member di laman web sosial a.k.a Tagged



anda ada Tagged? penah main Tagged? kenal dengan Tagged?
Tagged adalah salah satu laman web sosial dan saya adalah salah satu
ahli Tagged. saya memang gemar main Tagged selain Myspace, Facebook
dan lain2.

sebabnye, ahli kat tagged memang ramah, tak macam kat laman sosial lain.
tiap2 hari ade saja yang nak berkawan. tapi ade jugak yang saya tak puas hati
ni. ape ye?



salah satunya ramai jugak yang agak gila s*ks ni. 2 daripada 10 ahli
yang profile die ade gambar-gambar lucah. oii,,,, ni kan laman web umum,
merangkumi sume umur.. gambar kat atas pulak, hadoii.. ade ke mintak
gambar bogel? kalu nak sangat pegi mintak ngan pel***r la.



yang ni pulak, saya tak penah chat, mesej atau comment, tapi tibe2 je
cakap kasar2. ntah pape la mamat ni. sumpah saya memang tak kenal
die. sebenarnya ramai jugak yang spesies macam ni, tapi gambar ni la salah
satu bukti yang saya ada, yang lain malas nak cari.


kesimpulannya, spesies-spesies yang saya sebutkan ni, memang spesies yang bodoh.



- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

3 comment:

pago" said... at May 7, 2010, 12:01:00 PM

xyah layan.
ntahpapentah mamat tuh.

LUKISAN PENA said... at May 7, 2010, 12:48:00 PM

tak yah layan...
buat tak tau jer..

gEe said... at May 7, 2010, 8:43:00 PM

ye. mmg x dilyn. kesian plk kat diorg, mcm kasih x kesampaian. hahaha

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget