.

.

Search This Blog

Category

Friday, May 21, 2010

terengganu catat penagih dadah teramai



terengganu catat penagih dadah teramai. 1 daripada 100 orang di negeri ni penagih
dadah. tak sangka aku, negeri terengganu lebih ramai penagih dari Kuala Lumpur.
rasenye dulu terengganu takdela teruk macam ni. tapi aku rase macam tahu je kenapa
terengganu boleh jadi camni. sekarang ni dah heboh yang mungkin ade sindiket pengedar
dadah *tutt tapi orang cakap polis memang tak tahan die. aku pun tak tahu citer ni betul
ke tidak, tapi tak mustahil betul kalau tengok dari segi kekayaan die yang terlampau
kaya.

lagi satu, terengganu ni mungkin jugak mat rempit teramai kot, sebab kalau sekali mat-mat
rempit keluar, beribu-ribu.. memang terlalu ramai.

ape nak jadi la orang melayu sekarang, berlumba-lumba nak jadi top perkara yang tak sepatutnya
top. baik diorang beli sabun top, ade jugak faedahnya. bila la orang melayu nak maju.


- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

6 comment:

ASaDa RyutaRo said... at May 21, 2010, 4:27:00 AM

uhh! masih teruk lagi ea rempit-rempit ni.. susah nak kontrol if mak ayah tak kontrol anak dari mula.

lagi susah kalau dah budak tu sendiri memang nak jadi macam tu.

masalah dadah ni plak, polis harus betul-betul bertegas kalau nak banteras. kalau takat, 'sebelah ni' jaga, 'sebelah sana' tidak, payah gak..

orang awam pun kena ambik part dalam banteras gejala camni..

gEe said... at May 21, 2010, 6:28:00 AM

yup. btol tu. polis skrg byk main rasuah. ayh sy sndiri pun penah kena.

bab rempit ni, mcm mne nk banteras, klau penonton pun rmai. lg la diorang nk tnjuk lagak.

shazika said... at May 22, 2010, 2:44:00 AM

erkk
kenapa rakyat terengganu suka sangat amek dadah
malu saya sebagai rakyat malaysia


jgn segan ke laman sy yek
Awek kesepian, kamu sudi teman?

ApekxHensem™ said... at May 22, 2010, 9:48:00 AM

waaa dasyat!

Anonymous said... at May 23, 2010, 6:22:00 PM

tekp0m pmbantu AADK gi letok jauh ngt,kt rompin tu.
tu yg jd koho rama org nagih kt trg tu.
hehe.

nuriz said... at May 24, 2010, 2:45:00 AM

rekod yang kita tak nak bangga rekod gini le...skrg malaysia tgh cipta rekod ank luar nikah ramai

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget