.

.

Search This Blog

Category

Sunday, May 16, 2010

Tagged lagi



ni kali kedua sy post pasal jenis-jenis orang kat tagged.
hari tu dah post pasal orang yang agak bangang. klik sini . kali ni pun agak
bangang. huhu.


kisahnya begini, seperti biasa, ade saje yang add sebagai friend kat tagged.
sebagai menghargai diorang sebab sudi add saya yang tak seberapa ni,
saya comment la diorang. saya cakap, "hye, thnks add.. :)" wahh.. ayu gitu.


tiba-tiba hari ni saya tengok ade orang comment,




eh mamat ni, kalau die tak request saya, takkan sesuka hati pulak saya nak
comment die. takde mase la, baik saya tolong anak saya bagi kambing makan,
lagi bagus (eh, aku tak kawin lagi).. dah tu pulak, kalau setakat comment "thnks add"
pun 'awek' die nak jeles, baik ko takyah main laman web sosial. ko main je laman
web aku dan dia, special untuk ko 2 orang. (ade ke ha?).. ade ke patut? saya yang tak
tahu menahu, profile dia pun tak ingin nak tengok, tiba-tiba je kene tuduh camtu.


*kesimpulannya : laman web sosial untuk berkenalan, bukan untuk menyerang.


- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

1 comment:

akuvision said... at May 19, 2010, 11:23:00 PM

tagged so viral, senang nak sekodeng orang

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget