.

.

Search This Blog

Category

Tuesday, June 15, 2010

fesyen tak boleh blah


kalau korang la, sanggup tak pegi jalan-jalan shopping2 pakai camni?

 wauu. tajam ye. ni memang perlindungan untuk mengelakkan
kes raba dan cabul yang semakin menjadi-jadi ni.


fesyen ni sesuai sangat untuk orang yang takut gelap.


mentang-mentang la sekarang musim durian, fesyen pun
nak buat spesies durian jugak ye.



yang ni, errrr. no komen..,






buleh dah jadi awek davy jones dalam citer pirate of the caribbean ni.


sesuai untuk gadis-gadis jalanraya. kalau ade keje baik pulih jalanraya,
duduk je tengah-tengah jalan confirm ramai yang beri kerjasama nanti.


kalau korang rasa korang ala-ala cute gitu leh la try fesyen ni.


macam-macam la idea diorang ye. pakaian untuk orang
gila pun boleh diorang wat fesyen.. .


- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

5 comment:

Fifi Rahmat said... at Jun 15, 2010, 1:13:00 AM

memang tema dia pelik kot?

iRa~" said... at Jun 15, 2010, 1:16:00 AM

hahaha...mmg xsnggup kot..
daring sgt!

Lala Lulu said... at Jun 15, 2010, 1:18:00 AM

ya ! saya sanggup . . ahaha

Anonymous said... at Jun 15, 2010, 1:29:00 AM

huhuhu.

hok ala2 kiut tu,klu org koya kiut leh r paka pesen gtu.eee..
bajet kiut.

♦ b0rg ♦

gEe said... at Jun 15, 2010, 1:32:00 AM

fifi : haha. ye kot, tp plik keterlaluan dh ni.

ira : sy pun x sggup

lala lulu : bgus! anda mmg brni. hehe

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget