.

.

Search This Blog

Category

Sunday, June 13, 2010

tips menghilangkan bosan


tatkala korang rase cam bosan je duk kat umah, dah tak
tau nak buat ape, golek sana golek sini tapi bosan jugak..
haa. pekata ikut tips ni..


1. kira bulu kucing.
~ korang gi la cari kucing yang ade kat kampung korang tu, takpun
pegi curi kucing jiran korang ke, pastu korang kira la bulu kucing tu
ade berapa helai sampai hilang boring korang tu.

2. jadi penangkap tikus.
~ apakata orang intai-intai kat stor rumah korang, pastu tangkap encik-encik
tikus yang ada. selain dapat menghilangkan boring, korang jugak dapat mengeluarkan
peluh dan membersihkan rumah korang.

3. melalak
~ karaoke keseorangan.. ala, korang melalak je lagu yang korang nak nyanyi
sekuat hati secukup rasa korang. pedulikan orang nak cakap korang gila pun,
bukan hal diorang. kalau diorang marah sebab bising, korang ngaku je yang korang
ni memang gila, confirm diorang tak kacau dah. 


. . 4. jadi guard jiran-jiran korang

~ aktiviti ni sesuai time waktu petang, waktu-waktu orang balik keje. korang tunggu
je mana-mana jiran korang yang baru balik keje, pastu korang gi la bukak gate
diorang. mana tahu ada rezeki diorang bagi upah ke.

5. err.. tak tahu dah. takde idea pulak.. hehe



*macam mana? hilang tak bosan korang? . .


- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

1 comment:

timhar said... at Jun 13, 2010, 11:50:00 AM

ini tahap gaban tak kerja ni wakakakak

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget