.

.

Search This Blog

Category

Monday, February 21, 2011

budak sekolah aku masuk berita


sedang aku syok duk tengok my favourite TV show, rancangan
'so you think you can dance', tibe-tibe mak aku yang tengah duk
kat dapur tu panggil,

"adikkk. cer mari kejapp.. ni, budok koloh adikk masuk brite ehh"

aik? budak skolah aku dulu masuk berita? kes ape ye?


bila aku ke dapur menonton berita tv3, (kat dapur umah aku ade tv),
rupe-rupenye pelajar STPM SMK Ibrahim Fikri 2010 dapat
cemerlang STPM. wahh. bangga sejenak aku. aku nampak la muke cikgu2
aku dulu kat tv. sumenye senyum kambing blake. cikgu Wan NOr, cikgu
MAt Nizar, sume tersenyum bangga. aku pun bangga jugak.

aku tak kenal namer pelajar-pelajar tersebut, tapi muka dia aku cam la.
tak silap aku, duk kelas sebelah aku je.


papehal, tahniah kepada Nursyahirah Mohd Hasry.
sori pic die aku tak jumpe la.


*wahh. macam mane ngan result SPM pulak ye?





- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

1 comment:

beborg~ said... at Feb 21, 2011, 7:25:00 PM

bile tubik result SPM,dik?

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget