.

.

Search This Blog

Category

Wednesday, February 09, 2011

kejam betul pembunuhan ni.


gambar ni dah lama dah dalam simpanan aku.
tapi bila dah lama-lama simpan, takut pulak tengok.


jadi aku cadang la nak share ngan korang tentang
ke-ngeri-an gambar ni.

gambar pembunuhan yang amat kejam dan memang tak
patut dilakukan oleh seorang manusia. dimana la sifat
kemanusiaan mereka? korang nilai la sendiri.

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




kesiann...







- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

5 comment:

AfiQ said... at Feb 9, 2011, 8:13:00 AM

adeh!!!! menakutkan!!!! darah bersepah kot!!! huhuhuh..seram! =P

mesmerising_wan said... at Feb 9, 2011, 8:22:00 AM

UHUY!~ ngeri sungguh,, tapi kan kalo cik T ni terkena trap aku tegelak je..
aha,, pdn muke die, asek mncuri mknan kat dapur aku je

saiful said... at Feb 10, 2011, 10:30:00 AM

mmg kejam.Pembunuh dah ditangkap ke belum?haha

saiful said... at Feb 10, 2011, 10:31:00 AM

mmg kejam.Pembunuhnya dah ditangkap ke belum? hahaha

Along Usop said... at Feb 14, 2011, 6:40:00 PM

ayark.....!!!!

ngeee............. D:

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget