.

.

Search This Blog

Category

Tuesday, February 22, 2011

kayu tercucuk sampai tembus pun boleh mengayuh lagi


semenjak due menjak ni aku rase macam malas je nak update blog.
ntah virus ape la sibuk masuk lam badan aku ni. BW pun macam malas.
bile nak maju camni?


ok. sekarang kecoh pasal pelumba basikal negara, Azizulhasni Awang
kemalangan masa berlumba kat Kejohanan Trek Berbasikal Sesi Piala Dunia
2011 Klasik di Manchester Velodrome, Manchester, England.

ketika sedang berlumbe, Azizulhasni terjatuh menyebabkan kayu sepanjang
tujuh inci (kalau tak silap aku) tercucuk dan tembus kat betis beliauuu. tapi
walaupun keadaan gitu, Azizulhasni still boleh mengayuh lagi sampai akhir dan
dapat tempat ketiga.


respect la kat die. kalau orang biasa gamaknye, aku rase maybe dah masuk
emergency awal2, dah out awal2.



selingan;

aku ade jugak kenal 2-3 orang budak beskal ni. yang paling kenal,
Mohd Zamri Salleh. aku panggil die Za. Macam mane aku kenal?
Za ni bekas tunang kakak aku dulu. tapi sekarang kakak aku dah kawen.


Mohd Zamri Salleh (kiri), dan Harrif Salleh (adik zamri)




Fallanie Ali (kiri)


yang ni time aku pegi kenduri kawen Fallanie mase 12 Februari 2011
hari tu.


aku ade jugak kenal adik Fallanie ngan kazen die, tapi diorang lumba beskal
biase je, takde la sampai ke luar negara macam diorang bertiga ni. hmm.
kalau dah anak-beranak join sukan lumbe basikal.....









- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

1 comment:

Abuya Hayat said... at Feb 24, 2011, 9:07:00 AM

Betul... betul... betull....
Memang respek giler kat dier...
Yg kita nier jari tercucuk selumbar pown da amik MC...
kata tak nak kepada selumbar, katakan ya kepada slamber... hehehe.... XD

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget