.

.

Search This Blog

Category

Monday, February 07, 2011

kasut lain sebelah


hari tu ade tengok gelanggang Raja Lawak ke 5 minggu 5.
ternampak la kasut yang Johan pakai. sebelah warna merah
sebelah lagi warna biru. mungkin sesetengah orang cakap,
"eh gile mamat ni, pakai kasut lain sebelah. nasib baik bukan
anak beranak aku"




tapi bagi aku ianya nampak smart dan cool~
satu lagi unik dan kreatif. stylo pun ade.
haha. lebih-lebih
pulak aku puji. kenapa ye?

sebab sebelum aku tengok kasut Johan tu, aku dah pakai
kasut yang tali die warna lain sebelah, iaitu pink dan biru
walaupun hanya tali, tapi


kalau orang nampak mesti diorang tegur,
"aik? kenapa pelik sangat tali lain sebelah?", sambil
muke berkerut-kerut, macam aku ni badut datang dari
citer Alice in wonderland.


aku cakap la, 
"ni fesyen laa."
bukan sorang yang tanya, tapi dah berorang-orang. maksudnye,
ramai la tu. lebih kurang 9 daripada 10 orang yang bertanye
sedemikian. macam la pelik sangat.

pasni boleh la aku beli kasut samer pattern tapi warna lain.
nak pakai kasut lain sebelah pulak. =)
kalau orang tanya kenapa pelik sangat, cakap la,
"Johan Raja Lawak pakai kasut lain sebelah jugak."


*p/s:  aku suke part Johan ngan Zizan nyanyi masa last skali tu,
yang lagu Sheila on 7. best + lawak. respect kat diorang.




- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

3 comment:

Umar Faruq said... at Feb 7, 2011, 8:43:00 PM

haha.. aku pown ske part diorg nyanyi tu.. best gler..
btw, aku pown pakai laen sblh gak.. tapi tali je la.. mcm ko.. haha..
kasut aku putih.. tp tali sebelah putih n sblh itam.. sumer org egt aku salah letak.. padahal mmg saja.. haha.. nmpk mcm best lak..

Aiydalela said... at Feb 8, 2011, 6:46:00 AM

yerp! setuju. best tang johan nyanyi lagu tu. dorang punye idea tak kering2.

'kau berikan aku bahagia. la la la'

ape nak kisah, skang ni kan ramai orang selambe je pakai kaler lain sebelah. cth: setengah selipar tu kan, dorang memang saje pattern sebelah biru sebelah ijau. woo!

miss fatihah said... at Feb 8, 2011, 4:38:00 PM

ksut adidas ada yg boleh tuka kaler "adidas" tu kn. sy pon suka buat kaler lain2 dlu.

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget