.

.

Search This Blog

Category

Friday, February 18, 2011

joging kat Bukit Besar


pagi ni semangat bangun awal pagi sebab dah plan nak pegi joging.
dah lamer tak joging, tambah pulak sekarang duduk terperap je dalam
umah duk ngadap laptop 24 jam, dah sah2 badan makin naik. tapi aku
timbang baru-baru ni berat aku tak naik2 pun dari dulu. maybe timbang
rosak kot, maklum la, penimbang beli kat din saya mydin.


minggu lepas aku dah joging kat Bukit Besar, tapi aku pegi petang. orang
takde la ramai sangat. lepas jogging je aku ngan mak aku berjalan kaki sepanjang
jambatan Sultan Mahmud, pastu ayah aku ambik kitorang kat Pulau Duyong sebelum
balik.


semalam dah janji ngan member2 kat satu group dalam FB yang aku nak pegi jogging,
time ajak kemain ramai nak ikut, eh bile pegi 2 orang je yang join. hampeh betul.
takpe la, yang penting aku dapat joging. biasanya aku pegi petang, tapi hari ni aku
pegi pagi.


fuhh.. ramai betul orang joging hari ni. jarang aku tengok seramai ni.
yang paling best, ramai pulak abang2 hensem joging naik bukit. aku
pun ape lagi, sepanjang aku joging, asyik dup dap dup dap je jantung aku ni.


biasenye aku naik bukit skali je, tapi hari ni aku rase cam bertenaga semacam je,
so aku naik bukit 2 kali. sorang2 pulak tu, sebab mak ngan ayah serta member aku
sume kat belakang. aku jugak yang gelenyai sangat nak tinggal diorang. tapi takpe,
aku tak kesah sume tu sebab aku dah ade keje sampingan, iaitu mencuci mate, intai
abang2 hensem.


balik tu aku pegi makan kat nasi dagang kat Batu Buruk, eh terserempak ngan



member lamer pulak, latifah. wahh. dapat melepaskan rindu la, (rindu kawan
ye, aku normal lagi).



dan sekarang aku rase cam bertenaga semacam je. minggu depan aku plan
nak joging pulak, naik bukit 2 kali macam hari ni. biar turun 10 kilo gitu.








- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

2 comment:

eik`S noName said... at Feb 19, 2011, 5:13:00 AM

hahaha...kg esyad tu bukit besar...jom esyad nak join sorg,,,hahaha

Eija Hassan said... at Feb 19, 2011, 6:52:00 PM

rjinnye jog.Eija ni mlas T_T

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget