.

.

Search This Blog

Category

Wednesday, February 16, 2011

how's my edit?


tadi masa online facebook, ade sorang member facebook aku
mintak tolong aku edit pic die. lepas tu, member die pulak mintak
tolong, aku kenal pun tak. tapi tak kesah, sebab aku memang suke
wat keje camni, edit pic.

aku ni baru je belajar dalam pengeditan. jeles betul aku tengok
orang yang pandai edit pic, yang dah profesional.
teringin jugak aku jadi macam diorang. banyak je imaginasi
diorang. aku pulak cam kurang je imaginasi, padahal aku ni
suka berangan. *alamak kantoi*



so kali ni aku nak share skit pic yang aku edit untuk member aku.





















ok. stakat tu je la. banyak2 kan korang meluat pulak. aku yang
tukang tulis ni pun dah prepare 5 baldi tahan loya ni.


sile kritik tentang pengeditan aku ni. ye la, orang utan tua2 cakap,
"belajar dari kesilapan",

so kalau ada salah, leh aku baiki.

tapi kalau korang nak puji leh gak. boleh la aku kembangkan
sikit hidung aku ni yang dah sedia mengembang. hahaha.





- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

3 comment:

eik`S noName said... at Feb 16, 2011, 1:49:00 PM

meh nok kutuk sket..haha
mule2...pah nie edit gambo esyad lok...haha
tu je nok kutuk...keh3...
membangun x???haha

CikTomyam said... at Feb 17, 2011, 12:47:00 PM

cool..tp cara edit semua sama je meh?
hee..nut nice =)

gEe said... at Feb 17, 2011, 1:08:00 PM

esyad : mmbngun sgt2. haha

ciktomyam : ok lain kali edit cara lain plk. :)

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget