.

.

Search This Blog

Category

Wednesday, April 14, 2010

so you think you can dance - legacy tersingkir.


korang pernah tengok so you think you can dance?
dulu saya dah pernah post pasal reality show ni. Joshua
menjadi juara pada musim ke-6.
sekarang musim ke-7 dah start dan dah nak finale dah pun.
setiap minggu, saya tak penah miss tengok rancangan tu, sebab
bagi saya, rancangan tu cukup hebat. gaya dan teknik, fuhh..
terfikir jugak, macam mane la ye diorang boleh menari-nari sampai
macam tu sekali dalam masa seminggu je.

bagi yang menonton musim ke-7, pasti kenal dengan Legacy, seorang
penari b-boy. mempunyai rupa yang hensem (orang latin kot) 
dan die memang hensem.
  .



 .. tiap2 minggu, saya memang suke tengok legacy, sebab gaya tarian


dia yang unik dan dia sentiasa menari dengan baik sedangkan pada awalnya,
juri tak yakin die buleh menari semua tarian.

sebelum masuk finale, peserta yang tersingkir adalah 100% undian penonton
Amerika. minggu ni merupakan minggu penyingkiran Legacy. "legacy tersingkir?
uhuk3. pakwe ku~". kalau dalam AF, confirm dah ramai yang menangis, silap
haribulan gi peluk kaki kot. tak sangka pulak, sebab perfomance legacy tiap2 minggu
memang terbaik. ape-ape hal, adat bertanding.





.


- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

2 comment:

Miss Rara said... at Apr 14, 2010, 7:53:00 AM

saye pon minat legacy..huhu

gEe said... at Apr 15, 2010, 6:36:00 AM

yup,legacy best. cmne la die boleh kluar.

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget