.

.

Search This Blog

Category

Friday, March 04, 2011

blog aku serabai tak?


korang tengok blog aku semak tak? serabai tak?
mudah bace tak?



ye la, takut gak orang-orang kunjung blog ni akan cakap,


"uit, semak btol blog ni, tak jadi singgah la"


sebab kadang aku nampak cam semak gak. tapi, kadang-kadang
ok dah. tak tau la, maklum la, blog sendiri, aku tak tau la dah ok
ke atau still k.o.

aku nak blog yang simple je, tak banyak kerenah, sebab blog blog yang
aku suke pun blog camtu. takkan la aku suke blog simple, sedangkan blog aku
sendiri serabaii.

so, korang rase serabai tak? sile bagi pandangan, time kasih.






- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

4 comment:

TaufiqHafiidh said... at Mar 4, 2011, 6:11:00 PM

ok pe blog kau ni...blog aku lg serabai

Zairie Husin said... at Mar 5, 2011, 2:07:00 AM

ok la.. but ada widget yg xpenting. maybe leh buang.. loading blog leh ringan pastu.. then maybe header leh dikemaskan lagi.. :)

cIk JanNah said... at Mar 6, 2011, 8:41:00 AM

blog kamu ok la! tak ada lah serabai sgt :P

sokong zairie, tang header tuh. agk crowded sikit, just my opinion ya

T_T

gEe said... at Mar 6, 2011, 11:20:00 AM

owh, ok2. thnks ya!

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget