.

.

Search This Blog

Category

Wednesday, March 16, 2011

contest edit gambar oleh fiQa


tengah sibuk blogwalking, tibe2 terjumpe satu kontest,
waahh. nampak cam menarik, so aku nak join la.



contest yang dibuat oleh cik Fiqa,
iaitu contest edit gambar sempena besday gadis ini.

syarat2 die;

- kena follow Fiqa . Wajib . Sebab Fiqa nie kejam skit :D
-mesti buat satu entry untuk contest nie . tajuk ? suka ati korang la .
-letak banner kat atas tu . bukan gambar ZOMBIE tu , okes ?
-mesti link kan ke blog lapuk nie .
-letak URL post anda kat ruang komen tu
-kalau boleh korang letak banner tu kat sidebar . senang Fiqa nak detect orang yang join contest nie .
-pastu kat bawah gambar tu korang wish besday


ok, ni pic yang aku edit. takde lah cun sangat, tapi,

'Ade aku kesah'

hahaha. opss. terlebih sudah. tak cun pun, tapi saje nak cuba.
saya edit dua pic, so cik FIQA pilih la yang mane berkenan. nak
judge 2-2 pun takpe gak. hehe







kepada Fiqa, hepi 15th besday, belajar leklok, semoga cepat dapat suami.
hahaaha =P


harap FIQA suke =)





- RAJIHAH RAZALI - BOLEH PANGGIL GEE - COMPUTER SCIENCE STUDENT - COMEL - GATAL - SOMBONG - ANNOYING - COLOURFUL - KECIK -

3 comment:

sYaFiQa SaKuRa said... at Mar 17, 2011, 8:55:00 AM

thanx 4 join . x kisah la nak follow yang mane satu pun :D anyway 2-2 fiqa judge nanti :D

sYaFiQa SaKuRa said... at Mar 17, 2011, 9:04:00 AM

sis !! thanx a lot sebab kali nie x tutup lappy . leh join contest fiqa . gud luck

Encik Blogger said... at Mar 17, 2011, 8:06:00 PM

menarik ni.. tp laptop EB tgh djangkiti virus2 cinta.. CS5 lambat.. sedey

::link exchange::

::LINK EXCHANGE:::

 
.Rajihah_Razali. Powered by Blogger.


Related Posts with Thumbnails

Popular Posts

Add, Follow & Share
Bookmark and Share
Get This Gadget